Nieuws Nesselande Prins Alexander

 

Op 10 augustus 2022 wordt in de wijk Nesselande nu acht dagen vermeldt dat de boulevard zou zijn afgesloten. Dit is echter NIET zo; deze is voor al het verkeer bereikbaar en toegankelijk. Op de sociale media spreken diverse bewoners hun afkeer uit over waarom de gemeente dit niet aanpast. 

De borden met “afsluiting” staan bij de borden die het verkeer omleiden naar de boulevard omdat de doorgang van de Brandingdijk is afgesloten. Wij vanuit de richting Ommood-Zevenkamp komt met de auto ziet een bord “Afgesloten Branding” maar wordt vervolgens met omleiding B naar de Branding geleidt.

Geen oplossing

Een dagje naar het strand Rotterdam-Nesselande? Een vitale toegangsweg via de Brandingdijk  naar de boulevard is afgesloten.  Waar de gemeente aangaf dit opgelost te hebben is de bewegwijzering spijtig nog steeds onjuist en verwarrend.

IN DE WIJK IS ER HELAAS FOUTIEVE BEWEGWIJZERING AANWEZIG GEPLAATST VANAF DEZE ZELFDE BRANDINGDIJK DIE ONTERECHT MELDT DAT DE SICILIËBOULEVARD (DE WEG LANGS HET STRAND) IS AFGESLOTEN.

Deze weg langs de boulevard (zie foto boven) is gewoon voor al het verkeer toegankelijk.  Bij extreme drukte is de boulevard in het verleden weleens incidenteel afgesloten geweest

One thought on “Chaos is Nesselande: onjuiste melding van afsluiting boulevard Nesselande geeft verwarring”
  1. Ik heb gehoord dat het bord iets met het warmteprotocol dat op de Siciliëboulevard is ingesteld, te maken heeft en dat daarom de Siciliëboulevard is afgesloten (niet fysiek overigens). Het bord heeft dus niets te maken met de omleidingen die zijn ingesteld voor de werkzaamheden aan de Brandingdijk. Ik denk dat ze op deze manier mensen die naar het strand willen, naar de Kosboulevard willen sturen om te parkeren, alleen maakt het bord de situatie er niet duidelijker Op De verwijzing naar de Kosboulevard is ook verwarrend en ook nog eens de verkeerde richting uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.