Zevenkamp Rotterdam

 

Veel speelplekken in de buurt worden aangepakt en krijgen een andere ‘look’. Heeft u wensen of hebben uw kinderen leuke ideeën voor deze locaties? Laat het weten! De gemeente is woensdag 14 september op de speelplekken aan de Kornet en de Teddy Cottonstraat om suggesties te verzamelen.

In Zevenkamp krijgen speelplekken aan de Kornet, Charlie Shaverslaan, Teddy Cottonstraat, Ben Websterstraat en Duke Ellingtonstraat een opknapbeurt. Zijn er bepaalde ideeën over of zijn er suggesties? Geef die aan ons door.

Woensdag 14 september staat de gemeente van 13:00 tot 14:30 uur bij de speelplekken aan de Kornet en Teddy Cottonstraat.

Kunt u niet 14 september?

Dan kunt u zonder afspraak langskomen in de wijkhub aan het Ambachtsplein 85, op vrijdag van 10:00 uur tot 12:00 uur.  Of stuur een e-mail en geef bij ‘onderwerp’ aan om welke speelplek het gaat. Ook via Mijn Rotterdam kunt u meepraten. Klik bij projecten op de speelplek en geef uw mening. Hier is wel een account voor nodig, dit kunt u aanmaken met een mailadres of DigiD. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.