Hoe komt u comfortabel thuis? Hoe ziet u de inrichting van het plein voor u? Hoe ontmoet u uw buren in het groen? Denk mee over verschillende onderwerpen die te maken hebben met de nieuwe Romeynshof.

De gemeente is benieuwd naar uw ideeën en tips. En gaat hierover graag met u in gesprek: op de meedenk-dag op zaterdag 26 augustus, van 10.00 uur tot 16.00 uur in de Apollozaal.

Denk mee! U kunt kiezen uit 3 onderwerpen:

  • Comfortabel thuiskomen

Hier gaat het om de inrichting van de ruimte voor de Stresemannflat en de Briandflat. Heeft u ideeën en tips voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen of rollators? Of het parkeren van uw eigen auto of van visite, of over verlichting en afvalcontainers?

  • Ontmoetingsplekken

Denk mee over de inrichting van het nieuwe plein bij het Huis van de Wijk. Wat wilt u er doen? Hoe ziet u het nieuwe plein voor u en wat mag de gemeente niet vergeten?

  • Ruimte voor natuur

Hoe krijgen dieren en natuur een mooie plek in de openbare ruimte? U hoort ook meer over de wateropgave die de gemeente heeft in de wijk: hoe gaan we om met wateroverlast in Ommoord en hoe kan water langer vast worden houden in het project Romeynshof?

Vragen en ideeën
Wie voor alle onderwerpen ideeën heeft, laat het weten op zaterdag 26 augustus. Kunt u er niet bij zijn, stuur dan een mail. Ook op Mijn Rotterdam staat meer informatie.