De vernieuwing van wijkrestaurant Auris werd mogelijk gemaakt met subsidie voor zorg- en wijkrestaurants, gericht op het verbouwen of verduurzamen ervan. Voor meer informatie over deze subsidie kunt u terecht op de pagina voor het aanvragen van subsidie voor zorg- en wijkrestaurants voor ouderen.

 

Mantelzorgers staan altijd klaar voor iemand anders. Daarom zijn de Roodkapjes er voor de mantelzorgers: met ontspanningsmomenten dichtbij huis. Op 26 april en 30 mei 2024 bijvoorbeeld.

De zorg voor een ziek familielid, vriend of buur vaak vinden mantelzorgers vaak vanzelfsprekend. Maar dat is het niet. Wat ze doen, is bijzonder en soms is het zwaar.
Stichting De Roodkapjes helpt mantelzorgers om de balans te vinden tussen zorg voor een ander en zichzelf. Met een moment voor zichzelf.

Hoe ziet dat eruit? Tijdens een bijeenkomst van twee uur gaan medewerkers van de stichting met mantelzorgers naar buiten om te ontspannen. Door oefeningen in de natuur te doen bijvoorbeeld. Ook is er alle tijd om ervaringen te delen en van elkaar te leren.

In Prins Alexander zijn er bijeenkomsten op 26 april en 30 mei 2024. Aanmelden kan via De Roodkapjes.