Prins Alexander Opzoomer

Kom woensdag 15 mei 2024 naar de Wijkhub Oosterflank voor een middag over buurtplannen. ‘Heb je een leuk idee voor de wijk? Kom langs’, benadrukt wijknetwerker Sabrina Ong-Aban van de gemeente. ‘Of het nu gaat om een rommelmarkt of een lentefeest.

We gaan graag in gesprek met iedereen. Het leuke is dat we meteen aangeven of een plan uitgevoerd wordt of niet. Een soort versnelde aanvraag. Voldoet een idee niet helemaal aan de voorwaarden, dan kijken we of er een draai aan kunnen geven. Want er is een potje voor ideeën. Dus bewoners: denk mee hoe we de omgeving kunnen vergroenen of opvrolijken, dan pakken we het samen op!’

Wijktuinman Robert Willemse is er om tips te geven over vergroenen van de tuin. Hij vertelt over mogelijkheden om zelf een stukje groen in de openbare ruimte te gaan onderhouden. Ook kunnen bewoners in gesprek met leden van Wijkraad Oosterflank. Koffie, thee en een fruitkraam staan klaar. Voor kinderen zijn er ijsjes.

De bijeenkomst is van 14.00 tot 17.00 uur. 📍 Wijkhub Oosterflank zit aan de Grote Beer 504.

Buurtideeën worden in samenwerking met Opzoomer Mee uitgevoerd. Meer weten of ook een buurtidee indienen? Kijk op mijn.rotterdam.nl.