Helaas is door corona de kantine van VV Ommoord januari 2022 nog steeds gesloten, waardoor de spelers elkaar (mogelijk) al lang niet meer hebben gezien. Hopelijk komen er snel versoepelingen zodat we weer gezellig elkaar kunnen ontmoeten.

Zoals u weet hebben zij al jaren een “vrienden van S.V. Ommoord” bord, waarbij Martin vd Pol jaarlijks met de pet rondgaat op de nieuwjaarsreceptie om zo extra opbrengsten te hebben voor de club. Hierbij komt uw naam dan te hangen bij de “vrienden van S.V. Ommoord”.

Helaas heeft dit jaar de nieuwjaarsreceptie niet kunnen plaatsvinden vanwege de perikelen rondom corona. Zoals u wellicht weet, zijn er zilveren plaatsen van € 10,- per stuk, maar wij hebben ook gouden plaatsen van elk € 50,-. Bij deze kan ook het logo van je bedrijf plaatsen (of je naam).

Wij zouden graag willen vragen of wij u naam mogen toevoegen aan dit mooie bord. Aan jou de keuze om een zilveren of gouden plaats te kopen. Tot aan het einde van 2022 komt uw naam dan weer in deze gallerij. Een betaling volstaat, wij regelen dan snel dat je naam (of logo) op het bord verschijnt.

Hieronder tref de tikkies aan voor de twee mogelijkheden:

Gouden plaats:
€ 50,-  https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=cb1u8Dif7xvpC5HvARijhJ2sbd2rNT93

Zilveren plaats:
€ 10,- https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=TVraXzJZZlEKyT6C3neJquB0gNFxa4VC

Alvast bedankt voor je tijd én bijdrage en hopelijk tot snel!

Bestuur S.V. Ommoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.