De politie heeft een actie voor het gratis graveren van fietsen. Op 23, 25 en 28 mei 2022 staan ze op diverse locaties in de Rotterdamse Prins Alexander. Zo kunt u op woensdag 25 mei tussen 10 en 17 uur terecht  bij Winkelcentrum Hesseplaats Ter hoogte van G.B. Shawplaats(graveren kan daar  tussen 11 en 16 uur).

Op vrijdag 27 mei van 10 uur tot 17 uur komt de politie met het team naar Winkelcentrum het Lage Land (graveren kan daar tussen 11 en 16 uur).

Op zaterdag 28 mei tenslotte is de politie met een team aanwezig in Winkelcentrum Alexandrium (Poolsterplein ter hoogte van de Primark).

Alvast wat tips

Is je fiets gestolen?

Doe dan altijd aangifte bij de politie. Dit kan via de website politie.nl. Beschrijf in de online aangifte goed hoe uw fiets eruit ziet. Maar ook alvast een foto van uw fiets en maak en bewaar de aankoop-bon goed. Vaak worden er namelijk fietsen gevonden en blijkt de fietsendief meer fietsen gestolen te hebben. zo kunnen we uw fiets makkelijker terugvinden.

Montage zijspiegels in samenwerking met de Gemeente Rotterdam

Speciaal voor mensen die moeilijker kunnen omkijken op de fiets heeft de Gemeente Rotterdam een bedrijf ingehuurd dat 140 zijspiegels komt monteren. Dit doen ze alleen op de 25 mei op de Hesseplaats.

Bent u in de buurt? Ook op 26 mei 2022 is de politie in de regio aanwezig met deze actie in winkelcentrum de Koperwiek op het stadsplein.

2 thoughts on “Fiets Graveren 25, 27 en 28 mei 2022 in Prins Alexander”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.