De afgelopen veiligheidsdag op 22 juni 2022 in het Prinsenpark in Prinseland was weer een succes.  De aankomende 25 juni 2022 wordt weer op Hesseplaats gehouden. Alle partners zoals politie, Gemeente maar ook Brandweer en de locale EHBO zijn weer aanwezig. De veiligheidsdag op de Hesseplaats trekt traditioneel veel bezoekers vanwege de ligging  in het Winkelcentrum in de wijk Ommoord.

Wilt u daarnaast meer weten over bijvoorbeeld inbraakpreventie, brandveiligheid, hulpverlening, babbeltrucs of gewoon in gesprek met een van de wijkagenten van uw wijk en met de veiligheidspartners, dan is dit de uitgelezen dag voor bewoners.

Veiligheidsdag 25 juni 2022 Hesseplaats
  • Kun je er niet bij zijn op zaterdag? 1 dag later op zondag 26 juni 2022 is er de laatste veiligheidsdag van juni. Deze is te bezoeken aan de Elandstraat in Rotterdam Kralingseveer.

Ook hier is weer het advies van de organiserende partijen om niet met de auto te komen naar de veiligheidsdagen. Parkeren is vrij lastig. Het advies is om te komen met het Openbaar vervoer. Winkelcentrum Hesseplaats is goed bereikbaar via RET Metrostation Hesseplaats.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.